Ohjelmat Ryhmille

Hotellin ikkunoista näkyvät maisemat houkuttelevat ulkoiluun kokousten ohella.
Vastuullinen ohjelman tuottaja: GoArctic
Ohjelmia toteutetaan erillisestä tilauksesta 15.05. – 31.10. välisenä aikana
Tutustu Villi Pohjolan ryhmäohjelmiin ja laita meille tiedusteluviesti!

Lähetä meille viesti

Kumilauttapoolo
Tässä hauskassa lajissa ryhmät ottavat mittaa toisistaan poolon säännöin, mutta kumilautoissa melojen kanssa pelaten. Ohjelma toteutetaan Marjaniemen rantavesissä.
Varustuksena shortsit ja t-paita tai uima-asut.
Minimilaskutus 10 hlön ryhmän mukaan
Kesto:   1,5 – 2 tuntia
Hinta:  € 80 / hlö – 10 hlön ryhmä
€ 53 / hlö – 15 hlön ryhmä

Heimopäällikkö
Metsästys- ja sota-aseiden kehitys historiasta nykypäivään on ollut huimaa, mutta monet ikivanhoista välineistä ovat edelleen käytössä tavalla tai
toisella. Olemme keränneet niistä perinteisimmät ja mielenkiintoisimmat yhteen ohjelmaan. Mitä ovat tomahawk ja tappara? Miten heitetään veistä tai ammutaan puhallusputkella? Ryhmän jäsenet ottavat mittaa toisistaan viidessä erilaisessa, primitiivisessä tarkkuuslajissa.
Kuka on taitavin? Kuka kruunataan Heimopäälliköksi?
Minimilaskutus 10 hlön ryhmän mukaan
Kesto:   1,5 – 2 tuntia
Hinta:   € 63 / hlö – 10 hlön ryhmä
€ 42 / hlö – 15 hlön ryhmä

Inhouse Derby sadepäivän iloksi
Jos sää heittäytyy hurjaksi tai ohjelmaan sopii muuten paremmin sisällä tapahtuva kisailu, on Inhouse Derby oikea vaihtoehto. Kisassa mitellään taitoja tarkkuudessa, taitavuudessa, kekseliäisyydessä ja jopa voimassa. Lajeina kisassa on esimerkiksi sumopainia, jättihanskanyrkkeilyä, golf-puttausta ja pöytäcurlingia.
Minimilaskutus 10 hlön ryhmän mukaan
Kesto:   1,5 – 2 tuntia
Hinta:   € 75 / hlö – 10 hlön ryhmä
€ 50 / hlö – 15 hlön ryhmä

Hailuodon Tiimipolku
Raikas ulkoilma, lempeät merituulet sekä unohtumattomat maisemat luovat mainiot puitteet reippaalle ulkoilulle. Kun mukaan lisätään vielä hyvä seura, haastava yhdessä tekeminen ilman kiirettä ja kilpailua sekä tunnelmalliset hetket leiritulen ääressä, ei onnistunut virkistyspäivä muuta vaadi! Hailuodon luotsihotellin läheisyyteen olemme järjestäneet ryhmällenne erilaisia hauskoja, mutta haastavia tehtäväpisteitä, joista yhdestäkään ette selviä ilman yhteistyötä, luovuutta ja toistenne auttamista. Työporukan tiimityötaidot vahvistuvat kuin itsestään.
Minimilaskutus 10 hlön ryhmän mukaan
Kesto:   1,5 – 2 tuntia
Hinta:  € 89 / hlö – 10 hlön ryhmä
€ 59 / hlö – 15 hlön ryhmä

7-ottelu
Perinteinen 7-ottelu on nyt pantu aivan uuteen malliin. Paremmuutta mitataan urheilumaailmasta tutuissa lajeissa, kuten aitajuoksussa, kuulassa ja kiekossa. Mutta odotapa, kun näet, miten ne toteutetaan! Kuulassa on kahva, pituushypyssä käytetään apuvälineitä eikä noin sadan metrin juoksuakaan voita välttämättä nopein. Luvassa on reipasta urheilua, virkistävää ulkoilua ja ratkiriemukkaitahetkiä. Ohjelman päätteeksi parhaat nousevat korokkeelle vastaanottamaan palkinnot ja suuret suosionosoitukset.
Minimilaskutus 10 hlön ryhmän mukaan
Kesto:   1,5 – 2 tuntia
Hinta:  € 63 / hlö – 10 hlön ryhmä
              € 42 / hlö – 15 hlön ryhmä

Jousiammunta
Nuoli halkoo ilmaa ja osuu tauluun – keskelle! Jousiammunta on jännittävä laji, joka pakottaa meidät unohtamaan kiireisen elämänrytmimme hetkeksi. Jousta jännittäessä ja tähdätessä kaikki muu on pystyttävä siirtämään syrjään ja keskittymään vain hetkeen. Jousiammunta ei ole voima- vaan tekniikkalaji, joka opettaa harrastajansa hallitsemaan itsensä ja ajatuksensa. Ohjelmamme sisältää jousiammunnan perusteiden opetuksen ja osallistujien välisen kisan. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Kuka on ryhmäsi Robin Hood?
Minimilaskutus 10 hlön ryhmän mukaan
Kesto:   1,5 – 2 tuntia
Hinta:   € 68 / hlö – 10 hlön ryhmä
€ 45 / hlö – 15 hlön ryhmä

Naurun voima
Juuri silloin kun ei naurata, kannattaa nauraa aivan sikana! Nauru laskee stressitasoja ja nostaa mielialan hetkessä. Naurua irrotellaan hauskoilla nauruharjoitteilla, ja ryhmässä teeskenneltykin nauru tarttuu ja muuttaa tunnelman rennoksi, sallivaksi ja positiiviseksi.
Minimilaskutus 1 tunti.
Hinta:
tuntinaurut € 535 / ryhmä
1,5 tuntia € 625 / ryhmä

Läsnäolon voima
Mindfulness on päivän trendisana, mutta mitä se tarkoittaa? Siitä on paras saada itse omakohtainen kokemus. Se on helppoa, mutta joskus niin vaikeaa… Pysähtyä ja olla vaan. Keskittyä kuuntelemaan omaa hengitystä, ajatuksia, tunnelmia – ja kokea voimien palaavan, ajan ja tehokkuuden lisääntyvän. Mindfulnessin eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla voi parantaa keskittymis-, rentoutumis- ja stressinsietokykyä sekä helpottaa psyykkisiä ja fyysisiä oireita.
Minimilaskutus 1 tunti.
Hinta:
1 tunti € 535 / ryhmä
1,5 tuntia € 625 / ryhmä
– ajanhallinta ja läsnäolotaidot