Vaattungin kämppäkartano tarjoaa mukavaa majoitusta ja hieman nostalgista tukkilaistunnelmaa Raudankosken rannalla, Rovaniemen tuntumassa. Majoituksen lisäksi alueella on pääpirtin tilaus- ja kokousravintola ja saunamaailma. Ulkoilumaastoina toimii kämppäkartanoa ympäröivät rehevät metsät ja Napapiirin retkeilualueen vaihtelevat maisemat

Vaattunki on ympärivuotinen luontomatkailijoiden, yritysten ja lomailijoiden suosima kohde. Vaikka kämppäkartano sijaitseekin keskellä Napapiirin luontoa, saavuttaa sen vain 20 min ajomatkan jälkeen Rovaniemen keskustasta, lentokentältä tai Joulupukin Pajakylästä.

Kohteesta löytyy kolmenlaista majoitusta. Valitse suosikkisi ja ole yhteydessä meihin varauksesta!
Puh: 0500 599 999
myynti@villipohjola.fi

REVONTULI-KÄMPPÄ
Revontulikämppä on perinteinen, kauniisti sisustettu hirsimökki. Mökistä löytyy kaksi huoneistoa yhteisellä sisäänkäynnillä ja eteisellä.
Standard huoneistossa on neljä kahden hengen makuuhuonetta, yhteinen viihtyisä oleskelutila, suihkutila ja wc.
Kämpän toinen puoli koostuu kahdesta yhdistettävästä sviitistä (makuuhuone ja olohuone, jossa levitettävä sohva), näiden yhteisestä viihtyisästä oleskelutilasta, suihutila ja wc.
Revontulikämpässä ei ole keittiöä, ruokailut on tilattavissa ennakkoon (myynti@villipohjola.fi).
Vaattungin tilaussaunat ovat asukkaiden käytössä sopimuksen mukaan.

Tarkemmat tiedot

 • 1 Standard huoneisto, 4 x 2hh erillisillä vuoteilla, jaettu wc/suihku ja oleskelutila. Enintään 8 hlö, vuokrataan yhtenä huoneistona.
 • 1 Sviitti huoneisto, 2 x perhesviitti (parisänky ja sohva josta saa lisävuoteen 2 aikuiselle tai 2 lapselle), jaettu wc/suihku ja oleskelutila.

POHJANTÄHTIKÄMPPÄ
Mukavassa kämpässä on viisi erillistä makuuhuonetta huonekohtaisilla wc/suihkutiloilla. Huoneiden kesken jaetaan tilava eteinen, oleskelutila ja hyvin varusteltu mini-keittiö.
Vaattungin tilaussaunat ovat asukkaiden käytössä sopimuksen mukaan.

Tarkemmat tiedot:

 • Pinta-ala yhteensä 108 m2 (ilman parvitiloja).
 • Makuuhuoneet ovat kaksikerroksisia, 1 vuode alakerrassa ja 2 vuodetta parvella. Parvella pystyy seisomaan.
 • Wc/suihkutilat ovat alakerrassa.
 • Yhteensä 15 huonetta.

JOKIRANTA-TALOT
Modernit 4 paritalohuoneistoa valmistuivat vuona 2010 ja ovat saaneet nimensä ympäröivän metsän puilta, Pihlaja, Haapa, Paju ja Kataja.
Jokaiseen huoneistoon on oma sisäänkäynti, avoin tupakeittiö-oleskelutila jossa takka. Kaksi erillistä makuuhuonetta, erillinen wc ja oma sauna. Jokinäkymästä ja Raudankosken rauhoittavasta kuohusta voi nauttia terassilla.

Tarkemmat tiedot:

  • Pinta-ala / huoneisto: 52 m2
  • 2 x makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella.
  • Olohuone / tupakeittiö, takka, wc, saunatila ja terassi.

Lisätietoja ja ryhmävaraukset:
Tel. +358 500 599 999
myynti@villipohjola.fi