TERVETULOA HAILUOTOON JA LUOTSIHOTELLIIN!

Perämeren suurimman saaren majakan juurella sijaitseva Luotsihotelli tarjoaa vierailijoilleen upeat näkymät merelle, saaren kansallismaisemien keskellä. Hailuodon rauhallinen saaristolaiselämä on omiaan niille, jotka haluavat päästä hetkeksi irti kaupunkien sykkeestä. Saaren monipuolinen luonto hiekkarantoineen ja jylhine metsineen kutsuu rentoutumaan veneilyn, retkeilyn, marjastuksen ja metsästyksen parissa. Rantaniityt vaihtuvat jäkäläkankaiksi ja edelleen kangasmetsiksi, kun retkeilijä vaeltelee Marjaniemestä syvemmälle saariston luontoon. Risteilevät polut ja vaihtelevat näkymät tekevät Hailuodosta nautinnollisen kohteen myös maastopyöräilijöille.

Paras paikka majoittua Hailuodossa on tietenkin omaperäinen Luotsihotelli, joka sijaitsee edelleen toiminnassa olevan majakan juurella Marjaniemen päässä. Entisessä luotsiasemarakennuksessa toimiva hotelli tarjoaa näkymät Perämerelle niin ravintolasta, terassilta kuin useimmista huoneistakin!

Miten perille?
Hailuoto on yhdistetty mantereeseen Oulunsalosta lähtevillä ilmaisilla lautoilla. Kauniina kesäpäivänä omalla autolla saapumiseen kannattaa varata aikaa, sillä lauttoja on käytössä korkeintaan kaksi. Talvisaikaan saareen johtaa olosuhteiden mukaan käytössä oleva jäätie, joka mahdollistaa liikkumisen ilman aikatauluja. Luotsihotellille pääsee Oulusta kulkevalla bussilla sekä tietenkin omalla autolla että pyöräillen.

Milloin?
Luotsihotelli on pääasiassa auki kesäkuukausina, mutta palvelee myös tilaushotellina ryhmille ympäri vuoden. Suosittelemme lämpimästi Luotsihotellia unohtumattomana paikkana kokouksille ja juhlille. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Olemme avoinna kaikille seuraavasti:

Perjantai–sunnuntai ajalla 05.05.2018–28.05.2018
Päivittäin ajalla 01.06.2018–12.08.2018
Perjantai–sunnuntai ajalla 17.08.2018–26.08.2018

Majoitusvaraukset verkkokaupastamme tai olemalla yhteydessä sähköpostitse info@luotsihotelli.fi  tai puhelimitse: +358 401923464
Ryhmävaraukset ja kokoukset: 
myynti@villipohjola.fi