Luotsihotellin ja Hailuodon asiakkaita ja asukkaita palvelee kesäisin ihastuttava 40–120-paikkainen näköalaravintola Aava. Ravintolalla on iso kesäterassi, jolla pääsee nauttimaan upeista auringonlaskuista sekä saaren tunnelmasta.

Mikäli lounas- tai illallisseurueenne koko on lähemmäs kymmentä henkeä, toivomme teidän ottavan yhteyttä etukäteen!

Aamiainen
Majoitusvarauksiin kuuluva aamiainen tarjoillaan ravintola Aavan salissa klo 8.00–10.00. Toivotamme muutkin kuin hotellin asukkaat tervetulleeksi nauttimaan aamiaista näköaloilla hintaan 12 €/henkilö. Ennakkoilmoitus on suotavaa mutta ei välttämätöntä!
Aamiaisella tarjoillaan niin lämpimiä kuin kylmiäkin vaihtuvia ruokalajeja. Jokainen saa taatusti mahansa täyteen ja energiaa vähintäänkin lounaaseen saakka. Olemme huomioineet kasvissyöjät sekä laktoosittomat ja gluteenittomat ruokavaliot. Muissa tapauksissa ilmoitathan tarpeistasi huonevarauksen yhteydessä, niin osaamme palvella sinuakin.

Lounas
Monipuolinen Päivän Lounas noutopöydästä tarjoillaan hotellin aukioloaikoina klo 11.00–15.00. Hinta 16 €/aikuinen ja 8 €/lapsi (4–12 v.). Osana lounasta tarjoillaan aina kalaa, ja se sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, keiton, lämpimän pääruuan ja jälkiruuan. Myös kahvi, tee ja ruokajuomat (vesi, maito, mehu) sisältyvät lounaan hintaan.

Illallinen
Aavan à la carte -lista on saatavilla kesäkauden päästyä taas vauhtiin. Ravintola on avoinna pääsääntöisesti kello 22.00 saakka ja kesäviikonloppuisin tarvittaessa pidempään.

Isommille seurueille tarjoamme myös ruokailut alkaen 30 €/henkilö (min. 16 henkeä). Saatavana on simppeliä sekä juhlavampaa ruokaa, kokkimme laativat teille juuri sopivan menun! Yksityistilaisuuksia varten voimme sulkea ravintolan yhteydessä olevan Nuotta-kabinetin vain teidän käyttöönne. Kysy tarjous myyntipalvelusta tai suoraan ravintolasta.

Juhlat ja tapahtumat
Aava on ideaalinen paikka pienille häille ja tapahtumille avaran ja monipuolisen tilansa puolesta. Meiltä saatte juhlatila-, majoitus- ja ravintolapalvelut samalla kertaa. Varaa siis oma hotellisi Hailuodolla ja järjestä ikimuistoiset juhlat!

Ravintolan kapasiteetti
Nuotta-kabinetti max. 40 henkeä
Ravintola Aavan sali 40–50 henkeä
Yhteensä 80–90 henkeä
Cocktailtilaisuudet max. 120 henkeä

Varaukset ja tiedustelut:
info@luotsihotelli.fi
Puh.+358 401923464