Juhlat ja häät

Vaattungin Kämppäkartano tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön keskellä Napapiirin runsasta luontoa niin häiden kuin muidenkin elämäntapahtumien juhlistamiseen. Järjestä metsäretriitti ystävien ja perheen kesken vaikka koko viikonlopuksi!

Kämppäkartanon ravintola Ruuhipirtti huokuu tukkilaisromantiikkaa, ja tila muuntuu moneen muuhunkin teemaan erilaisilla koristeluilla. Metsästä haetut männynkävyt ja vihreät kuusenoksat riittävät yksinkertaisen vaikuttavaan kattaukseen, mutta olette tervetulleita koristelemaan tilan kuten haluatte. Koristeet eivät kuulu tilavuokran hintaan, mutta teemme niistä tarjouksen halutessanne.
Luonto jo itsessään tarjoaa upean rekvisiitan hääkuville, ja suosittelemme myös vihkimistilaisuuden järjestämistä Vaattungin kauniissa pihapiirissä. Tästä on useita onnistuneita kokemuksia, joista kerromme mielellämme lisää!
Syvemmällä metsässä sijaitsee tunnelmallinen Jaarankotamme. Järjestämme kodassa eksoottisia talvihäitä, mutta kaunis tila on juhlakäyttöön sopiva mihin vuodenaikaan tahansa. Kotaan voi kattaa esimerkiksi loimulohi-illallisen tai vaikkapa alkupala- ja samppanjatarjoilun romanttisesti kynttilän valossa porontaljoilla istuen.

Juhlatilojen kapasiteetit ja hinnat
Ruuhipirtti 80 henkilöä: 200 € / 1–4 tuntia
Jaarankota 35 henkilöä: 200 € / 1–4 tuntia
Lisäaika 50 €/tunti
Tilavuokraa ei peritä ravintolan palveluja varattaessa vähintään 450 € arvosta (4 tuntia) tai 650 € arvosta (8 tuntia).

Omaa ohjelmaa on mahdollista järjestää ilman erillismaksua. Pienille bändeille löytyy esiintymistila niin että tilaa jää myös tanssilattialle, ja ravintolassa on karaoke- ja äänentoistolaitteet. Bändien tekniikka on kuitenkin löydyttävä omasta takaa, sillä Kämppäkartanolla ei ole tähän tarvittavia varusteita.

Tarjoilut tilataan Kämppäkartanolta, sillä A-oikeuksilla varustettuun ravintolaan ei lain mukaan ole sallittua tuoda omia juomia tai muualla valmistettuja ruokia (poikkeuksena leipomassa valmistettu hääkakku). Myös saunalla on A-oikeudet. Tarjontaamme kuuluu kuitenkin erikoishintainen juomamenu, jonka hinnasto lasketaan häiden koon ja sisällön mukaan.

Olemme suunnitelleet paikan henkeen sopivan häämenun, mutta kuuntelemme toiveenne ja laadimme juuri teidän näköisenne, herkkuja notkuvan noutopöydän. Pienemmille seurueille on saatavana myös pöytiin tarjoiltavia gourmet-menuja.

Kämppäkartanon Häämenu 42 €/henkilö (Minimilaskutus 10 henkilöä)
Alkumalja
– Talon kuohuviini/alkoholiton
Alkuruokapöytä
– Vihersalaattia ja vinaigrette (Ve, Lg, L)
– Hedelmäinen juustosalaatti (Lg, L)
– Graavikala/kylmäsavukala (Lg, L)
– Riistarieskarulla (L)
– Porkkanakeitto, krutonkeja (Ve, Lg, L)
Pääruoka
– Kämppäemännän poronkäristys (Lg, L)
– Kuohkeaa muusia, puolukkaa ja suolakurkkua (Lg, L)
Jälkiruokapöytä
– Kuivakakku tai pullapitko, kahden sortin keksejä
Täytekakku +5 €/henkilö
– Voimme valmistaa täytekakun häihinne, mutta halutessanne olette tervetulleita tilaamaan haluamanne hääkakun leipomosta. Näin saatte juuri toiveidenne mukaisen kakun kruunaamaan herkullisen menun!
Lisäksi:
– Vesi, mehu, kotikalja, kahvi, tee
– Leipävalikoima

Sauna
Häiden epävirallisempaan osuuteen kuuluu tietysti sauna, ja Vaattungin pihapiiristä tämä löytyy! Saunalla on tupa sekä iso, paljulla varustettu maisematerassi. Löylyihin mahtuu 15–20 ihmistä kerrallaan, ja tupa toimii sekä pukuhuoneena että oleskelutilana. Saunalla on A-oikeudet, ja täytämme tuvan jääkaapin haluamillanne saunajuomilla. Valitsemamme juomat voidaan laskuttaa joko jälkikäteen kulutuksen mukaan tai etukäteen kiinteällä määrällä.
Sauna 200 € / 3 tuntia
Palju 300 € / 3 tuntia
Huom. Varattaessa majoitusta vähintään kymmenelle hengelle saunan vuokra kuuluu hintaan.

Majoitus
– Yhteensä 20 huonetta kahdessa isossa talossa sekä neljässä huoneistossa.
– Marraskuussa 2017 valmistuu 10 kappaletta kahden hengen Design Elämysmajoja.
– Varaamalla koko majoituskapasiteetin varmistatte koko alueen yksityiskäyttöönne.
Koko kapasiteettimme ja hinnat ovat nähtävissä majoitussivuillamme.

Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme: myynti@villipohjola.fi tai 0500 78888