Flowers, bouquet – Arctic Lighthouse Hotel / Luotsihotelli, Wild Nordic Finland @wildnordicfinlandFlowers, bouquet – Arctic Lighthouse Hotel / Luotsihotelli, Wild Nordic Finland @wildnordicfinland
Luotsihotelli

Juhlat ja häät

Hotellin ravintolan kaksi puolta, Nuotta-kabinetti ja ravintola Aava, voidaan helposti yhdistää yhdeksi isoksi tilaksi, joka mahdollistaa isompienkin juhlien pitämisen. Pienemmille seurueille juhlatilaksi yleensä riittää mainiosti intiimimpi Nuotta-kabinettimme, jonne voimme kattaa tilaisuuden mukaiset tarjoilut. Tilat ovat avaria ja valoisia, ja niiden tunnelman kruunaa esteetön kaunis näköala Perämerelle, joka on upea niin valkoisena kuin sinisenäkin!


Häät Hailuodossa ja Luotsihotellilla

Hailuodon kirkko on arkkitehtuurinen nähtävyys, jolta on hotellille matkaa vain noin 10 minuuttia autolla. Kyseessä on upea paikka vihkimistilaisuuteen kätevän matkan päässä juhlapaikasta! Mikäli teitä taas kiinnostaa hääseremonia esimerkiksi Luotsihotellilla tai sitä ympäröivässä kauniissa luonnossa, niin kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista unohtumattomiin saarihäihin!