Rovaniemi photography tour, Rovaniemi, Wild Nordic Finland @wildnordicfinlandRovaniemi photography tour, Rovaniemi, Wild Nordic Finland @wildnordicfinland
Rovaniemi

Lähde arktiselle seikkailulle

Tervetuloa Rovaniemelle! Joulupukin kotikaupungissa unelmasi touteutuvat. Rovaniemi on Lapin pääkaupunki ja portti seikkailuihisi.


Kuva: Beyond Arctic

Aktiviteetit Rovaniemellä

Tule nauttimaan Joulupukin kotikaupungin tunnelmasta Rovaniemelle! Lähde mukaan opastetuille safareillemme: moottorikelkkailemaan Rovaniemen upeimpiin maisemiin tai lumikenkäilemään Napapiirin maastoon. Villi Pohjolalta löydät parhaat aktiviteetit lomaasi, koko perheelle.

 

 

Rovaniemi tarjoaa kaikille jotakin – revontulten tanssia taivaalla talvisin ja keskiyön aurinkoa pitkinä kesäöinä. Loistavat laskettelu-, hiihto- ja retkeilymahdollisuudet tekevät Rovaniemestä unelmakohteen aktiivista lomaa etsiville. Kylpylä, useat laadukkaat ravintolat ja tasokkaat majoitusmahdollisuudet tarjoavat mahdollisuuksia myös rennompaan lomanviettoon. Rovaniemi sopii niin lapsiperheille, kaveriporukoille kuin pariskunnillekin. Tutustu majoitusmahdollisuuksiimme alla – tehdään lomastasi Rovaniemellä juuri sinun näköisesi.