Karelian village, summer/ accommodation, Wild Nordic Finland @wildnordicfinlandKarelian village, summer/ accommodation, Wild Nordic Finland @wildnordicfinland
Bomba

Majoitu Karjalaiskylässä

Pielisen rannalla sijaitseva Bomban kaunis karjalaiskylä tarjoaa majoitusta perinteiseen karjalaiseen tyyliin rakennetuissa tunnelmallisissa hirsitaloissa. Hirsitalojen sisältä löytyy economy-tason hotellihuoneita.


Kuva: Wild Nordic Finland

Karjalaiskylä sijaitsee Break Sokos Hotel Bomban ja kuuluisan Bomban talon välissä. Bomban talon, kuten koko Karjalaiskylän, arkkitehtuuri kertoo alueen kirjavasta historiasta lännen ja idän välisenä  kohtaamispisteenä. Villi Pohjolan safaritalo sijaitsee myös Karjalaiskylässä. Näin pääset helposti kokemaan Pohjois-Karjalan luonnon ympäri vuoden joko omatoimisesti tai opastetusti. Viereisestä hotellista löytyy upea kylpylä erilaisine saunoineen ja ulkoporeammeineen. Pielinen ja sen upeat hiekkarannat ovat kivenheiton päässä majoituksesta. Ravintolapalvelut löydät sekä Bomban talolta että kylpylähotellin ravintolasta. Nurmes-Valtimon alueelta löytyy myös uniikkeja ravintoloita, jos olet valmis matkaamaan hieman pidemmälle.