Snowy cabins with a snowy forest in the background, bright sunny daySnowy cabins with a snowy forest in the background, bright sunny day
Levi

Majoittuminen


Kuva: Lomarengas / Juha Kauppinen

Levin hiihtokeskus sopii kaikille, sinkuista lapsiperheisiin ja lapsista vanhuksiin. Levin 43 rinnettä tarjoavat yhteensä yli 43 kilometriä laskettavaa, joista takuulla riittää loman jokaiselle päivälle tarpeeksi laskettavaa! Lapsille Leviltä löytyy liikennepuisto, seikkailupuisto tai vaikka mahdollisuus kiipeilyyn eli boulderointiin. Vanhemmat voivat rentoutua Levin kylpylän hemmottelevissa hoidoissa tai ottaa todellinen irtiotto arjesta ja mennä juhlimaan aamutuimaan saaka vaikka Hullu Poro -areenalle!

Levillä on satoja Lomarenkaan vuokramökkejä, huoneistoja ja huviloita. Runsaasta majoitusvalikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto! Osa mökeistä sijaitsee aivan rinteiden tuntumassa, että mökin pihalta voi laskea vaikka suoraan rinteeseen ja päivän päätteeksi mökille voi laskea takaisin suoraan lämpimälle saunalle. Vuokramökkejä ja eritasoista majoitusta löytyy myös Levin ympäristöstä, haitpa lomalta hyviä latuverkostoja tai omaa rauhaa – Lomarenkaan tarjonnasta löydät varmasti unelmiesi mökin!