Accommodation, Panorama huts, outside, winter / Arctic Circle Wilderness Resort, Rovaniemi, Wild Nordic Finland @wildnordicfinlandAccommodation, Panorama huts, outside, winter / Arctic Circle Wilderness Resort, Rovaniemi, Wild Nordic Finland @wildnordicfinland
Rovaniemi

Majoitus

Rovaniemi tarjoaa kaikille jotakin – revontulten tanssia taivaalla talvisin ja keskiyön aurinkoa pitkinä kesäöinä. Loistavat laskettelu-, hiihto- ja retkeilymahdollisuudet tekevät Rovaniemestä unelmakohteen aktiivista lomaa etsiville. Kylpylä, useat laadukkaat ravintolat ja tasokkaat majoitusmahdollisuudet tarjoavat mahdollisuuksia myös rennompaan lomanviettoon. Rovaniemi sopii niin lapsiperheille, kaveriporukoille kuin pariskunnillekin. Tutustu majoitusmahdollisuuksiimme alla – tehdään lomastasi Rovaniemellä juuri sinun näköisesi.


Kuva: Wild Nordic Finland

Vaattungin Kämppäkartano

Napapiirillä, luonnonkauniin kosken ja puhtaan luonnon äärellä kohoaa perinteikäs Vaattungin Kämppäkartano, joka tarjoaa majoitusta moneen eri tarpeeseen. Oli kyseessä sitten luonnonrauhaa etsivä perhe, luksusta kaipaava pariskunta tai tapahtumapaikkaa etsivä suurempi seurue, meillä on vaihtoehtoja kaikille. Lapin erämään tunnelmaa havittelevalle ei näin lähellä Rovaniemen keskustaa ole sopivampaa paikkaa.

Alueena Vaattunki virkistää ja rentouttaa yhtä aikaa. Pohjoisen erämaan oma rauha odottaa vieraitaan vain varttitunnin ajomatkan päässä Rovaniemen lentokentältä. Rovaniemen keskustaan matkustat autolla 20 minuutissa. Napapiirin retkeilyalueen reitit, kuohuva koski ja tilava rantasauna kutsuvat viettämään juuri niin rentouttavaa tai aktiivista lomaa kuin haluat.

Tutustu ja varaa

Accommodation, Panorama huts, inside, winter / Arctic Circle Wilderness Resort, Rovaniemi, Wild Nordic Finland @wildnordicfinland
Rovaniemi - Accommodation / majoittuminen, Wild Nordic Finland @wildnordicfinland

Mökkimajoitusta Lomarenkaalta

Lomarengas on Suomen vanhin ja tunnetuin vuokramökkien ja loma-asuntojen välittäjä, jolta löydät lomamökit eräkämpistä hulppeisiin huviloihin.

Lomarenkaan vuokramökeistä muutamat vaihtoehdot sijaitsee aivan Rovaniemen laskettelukeskuksen tuntumassa. Suurin osa mökkivaihtoehdoista on omassa rauhassaan etäämpänä Rovaniemen kaupungin vilinästä – bongaisitko vaikka revontulet omalta mökin pihalta?

Tutustu rohkeasti Lomarenkaan erilaisiin majoitusvaihtoehtoihin ja mökkivalikoimaan sekä alueen viihtyisiin loma-asuntoihin. Löydä oma tunnelmallinen ja ikimuistoinen lomanviettopaikka Rovaniemeltä!

Tutustu ja varaa