Rovaniemen ohjelmat

Täältä löydät kaikki Rovaniemellä toteutettavat safarit niin koko perheelle kuin myös seikkailuhenkisille matkailijoille.
Jokainen asiakas on meille tärkeä. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun, jolloin voimme taata parhaan mahdollisen elämyksen asiakkaillemme.

Moottorikelkkasafarit

Moottorikelkkasafari on kokemus niin vauhtia kaipaavalle kuin perheen pienimmällekin. Kaikkiin retkiimme sisältyy kuljetukset Rovaniemen keskustan alueelta toimistollemme Joulupukin Pajakylään, mistä suuntaamme napapiirin alueen monipuolisille moottorikelkkareiteille. Moottorikelkalla saa ajaa henkilö, joka on vähintään 15 vuotta ja hänellä on voimassa oleva A-, B- tai T- ajokortti.

Varaa tästä

Huskysafarit

Vuh-vuh! Oletteko koskaan unelmoineet omien koiravaljakkotiimien ohjaamisesta? Huskysafareita hauskempia retkiä saa hakea! Pitkiä matkoja väsymättä juoksevat rekikoirat mahdollistavat tämän ainutlaatuisen tavan saada kosketus luontoon. Koirien nauttiessa juoksemisesta nauttikaa te luonnon rauhasta, maisemista ja hangen hiljaisesta suhinasta rekenne alla. Kaikkien huskysafareiden minimiosallistujamäärä on kaksi henkilöä. Tutustukaa monipuolisiin koiravaljakko-ohjelmiimme ja varatkaa teille mieluisa vaihtoehto suoraan verkkokaupastamme tai ottamalla meihin muuten yhteyttä.

Varaa tästä

Pororekiajelut

Puolivilleinä elävät porot ovat erottamaton osa Lappia. Näitä rakastettuja eläimiä elääkin Lapissa enemmän kuin ihmisiä! Kaikkien ohjelmien minimiosallistujamäärä on kaksi täyden hinnan maksavaa henkilöä. Tutustukaa ohjelmiimme ja ottakaa yhteyttä mieluisen retken varaamisessa!

Varaa tästä

Revontuliretket

Sanotaan, että oikeissa olosuhteissa koettuna on mahdollista kuulla revontulien pitävän ääntä. Kuuletteko te sen? Revontulien nimen takana on vanha pohjoisen legenda, jossa mystinen kettu nelistää tunturilla sen häntä nietoksia viistäen, joka räiskäyttää kirkkaita kipinöitä pimeään yöhön. Revontuliretket ovat loistelias mahdollisuus sekä revontulien näkemiseen että niistä oppimiseen. Kaikkien retkien minimiosallistujamäärä on kaksi täyden hinnan maksavaa henkilöä. Hinnat sisältävät paluukuljetukset Rovaniemen keskustan alueen hotelleilta ja lämpimät talvivaatteet safarin ajaksi. Valitkaa retkistä teille sopivin ja ottakaa meihin yhteyttä varauksen merkeissä!

Varaa tästä

Luontoretket

Lappi on maailmankolkka, jossa ihminen oppii kuuntelemaan ja arvostamaan hiljaisuutta. Alla tarjoamamme retket antavat mahdollisuuden aitoon, henkilökohtaiseen kosketukseen luonnon kanssa. Kaikkien näiden safarien minimiosallistujamäärä on kaksi täyden hinnan maksavaa henkilöä. Hinnat sisältävät kuljetukset Rovaniemen majoituksestanne sekä lämpimät talvivaatteet safarin ajaksi. Varaus on mahdollinen suoraan nettikauppammekautta, mutta voitte ottaa yhteyttä myös sähköpostitse.

Varaa tästä

Syksyn retket

Nämä retket ovat saatavilla, jos matkustat Lappiin syys-marraskuussa. Syksyllä päivät lyhenevät, sää muuttuu kylmemmäksi ja luonto kukoistaa eri väreissä. Neljän vuodenajan jyrkät vastakohdat ovat Suomen vuosittaisen kierron tärkeimmät ominaisuudet. Ehdit vielä osallistua moniin mielenkiintoisiin aktiviteetteihin ennen lumen ja talven tuloa. Valitse retket, jotka kiinnostavat juuri sinua ja varaa verkossa tai ota meihin yhteyttä tehdäksesi varauksen.

Varaa tästä

Kesäohjelmat

Tule kokemaan taianomainen kesä, kun aurinko ei laske ja luonto on kauneimmilllaan! Kaikki mainitut ohjelmat toteutetaan minimissään kahdelle hengelle. Valitkaa mieleisenne ohjelma ja ottakaa yhteyttä meihin!

Varaa tästä