Luotsihotelli

Juhlat ja häät

Hotellin ravintolan kaksi puolta, Nuotta-kabinetti ja ravintola Aava, voidaan helposti yhdistää yhdeksi isoksi tilaksi, joka mahdollistaa isompienkin juhlien pitämisen. Pienemmille seurueille juhlatilaksi yleensä riittää mainiosti intiimimpi Nuotta-kabinettimme, jonne voimme kattaa tilaisuuden mukaiset tarjoilut.  Kesäaikaan voimme laajentaa tarjoiluja myös terassin puolelle. Tilat ovat avaria ja valoisia, ja niiden tunnelman kruunaa esteetön kaunis näköala Perämerelle, joka on upea niin valkoisena kuin sinisenäkin!

Nuotta-kabinetin ja ravintola Aavan kapasiteetit
Nuotta: 40 - 50 henkilöä
Aava: 40 henkilöä

Omaa ohjelmaa on mahdollista järjestää ilman erillismaksua. Pienelle bändeille löytyy esiintymistila vieraiden määrä huomioituna. Tekniikka on kuitenkin löydyttävä omasta takaa, sillä hotellilla ei ole tähän tarvittavia varusteita.

Tarjoilut tulevat Luotsihotellin kautta, sillä A-oikeuksilla varustettuun ravintolaan ei ole sallittua tuoda omia juomia tai ruokia (poikkeuksena hääkakku leipomosta). Alla oleva Luotsin häämenu on mainio esimerkki herkullisesta tarjoilukokonaisuudesta, ja luonnollisesti olemme halukkaita kuulemaan toiveenne tarjoiluihin liittyen. Kysy myös tarjousta juomapaketista!

HÄÄT HAILUODOSSA JA LUOTSIHOTELLILLA

Hailuodon kirkko on arkkitehtuurinen nähtävyys, jolta on hotellille matkaa vain noin 10 minuuttia autolla. Kyseessä on upea paikka vihkimistilaisuuteen kätevän matkan päässä juhlapaikasta! Mikäli teitä taas kiinnostaa hääseremonia esimerkiksi Luotsihotellilla tai sitä ympäröivässä kauniissa luonnossa, niin kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista unohtumattomiin saarihäihin!

Luotsin häämenu 45€/henkilö (Minimilaskutus 15 henkilöä)

Alkumalja
– Talon kuohuviini/alkoholiton

Alkuruokapöytä
– Vihersalaattia ja sitruunaa
– Parsaperunasalaattia
– Graavilohirullat yrttijuustotäytteellä
– Valkosipulilammasta ja pihlajanmarjahyytelöä
– Marinoituja punajuuria, lampaanjuustocremé
– Metsäsienisalaattia
– Saaristolaisleipää ja kirnuvoita

Pääruoka
– Lohikeitto
– Pitkään haudutettua savuhärkää
– Madeirakastike, pariisinperunaa ja hunajajuureksia

TAI
– Hirvikeitto
– Pariloitua Perämeren siikaa
– Limehollandaise, pariisinperunaa ja hunajajuureksia

Jälkiruokapöytä
– Kuivakakku, keksejä
Hääkakku: +5€/henkilö
– Teemme mielellämme yksinkertaisen hääkakun häihinne, mutta halutessanne olette tervetulleita tuomaan kakun leipomosta.

MAJOITUS
Majoitus alkaen 49,50€/henkilö
– Yhteensä 20 huonetta
– Kesäkauden ulkopuolella minimilaskutus vähintään 5–10 huonetta tilauksen kokonaismäärästä riippuen.
Superior-huone sopii loistavasti hääsviitiksi ja/tai morsiamen pukuhuoneeksi.