Luotsihotelli

Juhlat ja häät

Hotellin ravintolan kaksi puolta, Nuotta-kabinetti ja ravintola Aava, voidaan helposti yhdistää yhdeksi isoksi tilaksi, joka mahdollistaa isompienkin juhlien pitämisen. Pienemmille seurueille juhlatilaksi yleensä riittää mainiosti intiimimpi Nuotta-kabinettimme, jonne voimme kattaa tilaisuuden mukaiset tarjoilut. Kesäaikaan voimme laajentaa tarjoiluja myös terassin puolelle. Tilat ovat avaria ja valoisia, ja niiden tunnelman kruunaa esteetön kaunis näköala Perämerelle, joka on upea niin valkoisena kuin sinisenäkin!

Nuotta-kabinetin ja ravintola Aavan kapasiteetit
Nuotta: 40–50 henkilöä
Aava: 40 henkilöä

Omaa ohjelmaa on mahdollista järjestää ilman erillismaksua. Pienelle bändeille löytyy esiintymistila vieraiden määrä huomioituna. Tekniikka on kuitenkin löydyttävä omasta takaa, sillä hotellilla ei ole tähän tarvittavia varusteita.

Tarjoilut tulevat Luotsihotellin kautta, sillä A-oikeuksilla varustettuun ravintolaan ei ole sallittua tuoda omia juomia tai ruokia (poikkeuksena hääkakku leipomosta). Alla oleva Luotsin häämenu on mainio esimerkki herkullisesta tarjoilukokonaisuudesta, ja luonnollisesti olemme halukkaita kuulemaan toiveenne tarjoiluihin liittyen. Kysy myös tarjousta juomapaketista!

HÄÄT HAILUODOSSA JA LUOTSIHOTELLILLA

Hailuodon kirkko on arkkitehtuurinen nähtävyys, jolta on hotellille matkaa vain noin 10 minuuttia autolla. Kyseessä on upea paikka vihkimistilaisuuteen kätevän matkan päässä juhlapaikasta! Mikäli teitä taas kiinnostaa hääseremonia esimerkiksi Luotsihotellilla tai sitä ympäröivässä kauniissa luonnossa, niin kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista unohtumattomiin saarihäihin!

Luotsin häämenu 45 €/henkilö (Minimilaskutus 25 henkilöä)

Alkumalja
– Talon kuohuviini/alkoholiton

Alkuruokapöytä
Vihersalaattia ja sitruuna vinaigrette
Kylmäsavulohi- tuorejuustotäytteiset rieskarullat
Marinoituja punajuuria, aurajuustocremé
Metsäsienisalaattia
Saaristolaisleipää

Pääruoka
– Pitkään haudutettua härkää
– Madeirakastike, kermaperunat ja hunajajuureksia

TAI
– Pariloitua Perämeren siikaa
– Lime-hollandaise, lohkoperunat ja hunajajuureksia

Jälkiruokapöytä
– Tuorejuustokakku, kahta sorttia pikkuleipiä

Hääkakku: +5 €/henkilö
– Teemme mielellämme yksinkertaisen kermakakun häihinne, mutta halutessanne olette tervetulleita tuomaan kakun leipomosta. Tällöin tarjoilumaksu on 2,50 €/hlö.

Kysy lisää myös ryhmämenuistamme!

MAJOITUS
Majoitus alkaen 49,50 €/henkilö
– Yhteensä 20 huonetta
– Kesäkauden ulkopuolella minimilaskutus vähintään 5–10 huonetta tilauksen kokonaismäärästä riippuen.
Superior-huone sopii loistavasti hääsviitiksi ja/tai morsiamen pukuhuoneeksi.