Luotsihotelli

Ohjelmat ryhmille

Hotellin ikkunoista näkyvät maisemat houkuttelevat ulkoiluun ja virkistäviin aktiviteetteihin kokousten ohella tai osana virkistyspäivää. Kehitä ryhmähenkeä yhteisen hauskanpidon kautta! Tutustu Villi Pohjolan ryhmäohjelmiin ja laita meille tiedusteluviesti. Ohjelmia toteutetaan erillisestä tilauksesta 15.05.–31.10. välisenä aikana. Vastuullinen ohjelmatuottaja on yhteistyökumppanimme GoArctic.

Kumilauttapoolo
Tässä hauskassa lajissa ryhmät ottavat mittaa toisistaan poolon säännöin, mutta pelikenttänä toimivat Marjaniemen rantavedet ja hevosten sijaan käytössä ovatkin kumilautat ja melat.
Varustuksena shortsit ja t-paita tai uima-asut.
Kesto: 1,5–2 tuntia
Hinta: 80 €/henkilö – 10 hengen ryhmä
53 €/henkilö – 15 hengen ryhmä
Minimilaskutus 10 hengen ryhmän mukaan.

Heimopäällikkö
Mitä ovat tomahawk ja tappara? Miten heitetään veistä tai ammutaan puhallusputkella? Kuka kruunataan Heimopäälliköksi? Metsästys- ja sota-aseiden kehitys historiasta nykypäivään on ollut huimaa, mutta monet ikivanhoista välineistä ovat edelleen käytössä tavalla tai toisella. Olemme keränneet niistä perinteisimmät ja mielenkiintoisimmat yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa ryhmän jäsenet ottavat mittaa toisistaan viidessä erilaisessa, primitiivisessä tarkkuuslajissa.
Kesto: 1,5–2 tuntia
Hinta: 63 €/henkilö – 10 hengen ryhmä
42 €/henkilö – 15 hengen ryhmä
Minimilaskutus 10 hengen ryhmän mukaan.

Inhouse derby sadepäivän iloksi
Jos sää heittäytyy hurjaksi tai ohjelmaan sopii muuten paremmin sisällä tapahtuva kisailu, on Inhouse derby oikea vaihtoehto. Kisassa mitellään taitoja tarkkuudessa, taitavuudessa, kekseliäisyydessä ja jopa voimassa. Lajeina on muun muassa sumopainia, jättihanskanyrkkeilyä, golf-puttausta ja pöytäcurlingia.
Kesto: 1,5–2 tuntia
Hinta: 75 €/henkilö – 10 hengen ryhmä
50 €/henkilö – 15 hengen ryhmä
Minimilaskutus 10 hengen ryhmän mukaan.

Hailuodon tiimipolku
Raikas ulkoilma, lempeät merituulet sekä unohtumattomat maisemat luovat mainiot puitteet reippaalle ulkoilulle. Kun mukaan lisätään vielä hyvä seura, haastava yhdessä tekeminen ilman kiirettä ja kilpailua sekä tunnelmalliset hetket leiritulen ääressä, ei onnistunut virkistyspäivä muuta vaadi! Hailuodon Luotsihotellin läheisyyteen olemme järjestäneet ryhmällenne erilaisia hauskoja ja sopivan haastavia tehtäväpisteitä, joista yhdestäkään ette selviä ilman yhteistyötä, luovuutta ja toistenne auttamista. Tiimipolku on omiaan vahvistamaan työporukan yhteishenkeä!
Kesto: 1,5–2 tuntia
Hinta: 89 €/henkilö – 10 hengen ryhmä
59 €/henkilö – 15 hengen ryhmä
Minimilaskutus 10 hengen ryhmän mukaan.

7-ottelu
Perinteinen 7-ottelu on nyt pantu aivan uuteen malliin. Paremmuutta mitataan urheilumaailmasta tutuissa lajeissa, kuten aitajuoksussa, kuulassa ja kiekossa. Mutta odotapa kun näet, miten ne toteutetaan! Kuulassa on kahva, pituushypyssä käytetään apuvälineitä eikä noin sadan metrin juoksuakaan voita välttämättä nopein. Luvassa on reipasta urheilua, virkistävää ulkoilua ja ratkiriemukkaita hetkiä. Ohjelman päätteeksi parhaat nousevat korokkeelle vastaanottamaan palkinnot ja suuret suosionosoitukset.
Kesto: 1,5–2 tuntia
Hinta: 63 €/henkilö – 10 hengen ryhmä
42 €/henkilö – 15 hengen ryhmä
Minimilaskutus 10 hengen ryhmän mukaan.

Jousiammunta
Syvä hengenveto, keskittynyt tähtäys – ja pian nuoli halkoo ilmaa osuen keskelle taulua! Jousiammunta on jännittävä laji, joka pakottaa meidät unohtamaan kiireisen elämänrytmimme hetkeksi. Jousta jännittäessä ja tähdätessä kaikki muu on pystyttävä siirtämään syrjään ja keskittymään vain hetkeen. Jousiammunta ei ole voima- vaan tekniikkalaji, joka opettaa harrastajansa hallitsemaan sekä kehonsa että ajatuksensa. Ohjelmamme sisältää jousiammunnan perusteiden turvallisen opetuksen ja osallistujien välisen kisan, joten aiempaa kokemusta ei tarvita.
Kesto: 1,5–2 tuntia
Hinta: 68 €/henkilö – 10 hengen ryhmä
45 €/henkilö – 15 hengen ryhmä
Minimilaskutus 10 hengen ryhmän mukaan.

Naurun voima
Juuri silloin kun ei naurata, kannattaa nauraa aivan sikana! Nauru laskee stressitasoja ja nostaa mielialan hetkessä. Naurua irrotellaan hauskoilla nauruharjoitteilla, ja ryhmässä teeskenneltykin nauru tarttuu ja muuttaa tunnelman rennoksi, sallivaksi ja positiiviseksi.
Hinta: tuntinaurut 535 €/ryhmä
1,5 tuntia 625 €/ryhmä
Minimilaskutus 1 tunti.

Läsnäolon voima
Mindfulness on päivän trendisana, mutta mitä se tarkoittaa? Siitä on paras saada itse omakohtainen kokemus. Se on helppoa, mutta joskus niin vaikeaa… Pysähtyä ja olla vaan. Keskittyä kuuntelemaan omaa hengitystä, ajatuksia, tunnelmia – ja kokea voimien palaavan, ajan ja tehokkuuden lisääntyvän. Mindfulnessin eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla voi parantaa keskittymis-, rentoutumis- ja stressinsietokykyä sekä helpottaa psyykkisiä ja fyysisiä oireita.
Hinta:
1 tunti 535 €/ryhmä
1,5 tuntia 625 €/ryhmä
– ajanhallinta ja läsnäolotaidot
Minimilaskutus 1 tunti.