Luotsihotelli

Ravintola Aava

Luotsihotellin ja Hailuodon asiakkaita ja asukkaita palvelee kesäisin ihastuttava 40–120-paikkainen näköalaravintola Aava. Ravintolalla on iso kesäterassi, jolla pääsee nauttimaan upeista auringonlaskuista sekä saaren tunnelmasta.

Ravintolan kapasiteetti
- Nuotta-kabinetti max. 40 henkeä
- Ravintola Aavan sali 40–50 henkeä
- Yhteensä 80–90 henkeä
- Cocktailtilaisuudet max. 120 henkeä

Mikäli lounas- tai illallisseurueenne koko on lähemmäs kymmentä henkeä, toivomme teidän ottavan yhteyttä etukäteen!

Aamiainen
Majoitusvarauksiin kuuluva aamiainen tarjoillaan ravintola Aavan salissa klo 8.00–10.00. Toivotamme muutkin kuin hotellin asukkaat tervetulleeksi nauttimaan aamiaista näköaloilla hintaan 15 €/henkilö. Ennakkoilmoitus aamiaiselle tulosta on suositeltavaa, jos teitä on enemmän kuin 5 henkeä.

Aamiaisella tarjoillaan niin lämpimiä kuin kylmiäkin vaihtuvia ruokalajeja. Jokainen saa mahansa täyteen ja energiaa vähintäänkin lounaaseen saakka. Olemme huomioineet kasvissyöjät sekä laktoosittomat ja gluteenittomat ruokavaliot. Muissa tapauksissa ilmoitathan tarpeistasi huonevarauksen yhteydessä, niin osaamme palvella sinuakin.

Illallinen
Ravintola Aavan à la carte on avoinna asiakkaille kello 18 alkaen. Ravintola on avoinna kello 22.00 saakka. Keittiömme on auki kello 18:00 - 21:00.

Päivittäin vaihtuva À la carte menu riippuu mm. miten saamme hailuotolaisilta kalastajilta kalaa. Ahventa on saatu lähes päivittäin ja hailuotolaisen Kujalan tilan luonnonlaidun naudanfileettä tai paistia on myös saatavilla. Alkuruoka ja jälkiruoka niiden mukaisesti. Kasvisvaihtoehto löytyy myös aina.

Isommille seurueille tarjoamme etukäteen varattuna ruokailut alkaen 30 €/henkilö (min. 16 henkeä). Saatavana on simppeliä sekä juhlavampaa ruokaa, kokkimme laativat teille juuri sopivan menun! Yksityistilaisuuksia varten voimme sulkea ravintolan yhteydessä olevan Nuotta-kabinetin vain teidän käyttöönne.