Luotsihotelli

Usein kysytyt kysymykset

Tämä osio antaa nopean katsauksen meiltä useimmiten kysyttyihin kysymyksiin ja näiden vastauksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta täältä, otathan yhteyttä!

Sähköposti: info@slowhotel.fi

Huonehintamme ovat lähtökohtaisesti 1–2 hengelle ja osaan huoneistamme on mahdollista saada lisävuoteita lisämaksusta. Ilmoitathan lisävuodetarpeestasi aina etukäteen.
Lasten 0–3 v matkasänky 8 €
Lasten 4–12 v lisävuode 15 €
Aikuisten lisävuode 30 €

Aamiaisella ja lounaalla tarjottavat ovat laktoosittomia, ja gluteenittomia tuotteita saa pyydettäessä. Mikäli teillä on muita allergioita, keittiön henkilökunta auttaa mielellään. Ruokailevien ryhmien kohdalla kaikki allergiat ja erikoisruokavaliot on ilmoitettava aina etukäteen varausta vahvistettaessa.

Kaikenlaiset nelijalkaiset perheenjäsenet ovat tervetulleita hotelliin. Lemmikkihuoneita löytyy kaikista huoneluokista varaustilanteen mukaan, ja lemmikit ovat tervetulleita hotellin alimman kerroksen huoneisiin. Lemmikkihuoneista perimme siivouslisän 20 €/viipymä. Muistathan mainita lemmikistäsi varausvaiheessa, lemmikkihuoneita on rajoitetusti. Varaukset info@slowhotel.fi tai verkkokaupastamme.

Jos et ole saapumassa omalla autolla, pääset meille myös bussilla. Oulun joukkoliikenteen bussilinja numero 59 kulkee Oulusta Hailuotoon päivittäin. Katso sinulle sopivimmat bussivuorot täältä.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi vieraaksemme. Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan etukäteen, jos olet saapumassa yli 10 hengen ryhmän kanssa. Näin pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme sujuvammin! Meihin saat helposti yhteyden soittamalla +358 40 1923464 tai sähköpostitse info@slowhotel.fi

Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy tilaa pysäköidä: yleiset pysäköintipaikat löytyvät heti Marjaniemeen tultaessa oikealla tai vaihtoehtoisesti hotellin takana. Parkkipaikkoja voi saapuessa kysyä hotellin vastaanotosta. Muistathan liikenneturvallisuuden sekä jättää tarpeeksi tilaa hälytysajoneuvoille!

Marjaniemen majakka on Suomen pohjoisin toimiva majakka, josta matkailijat pääsevät ihastelemaan maisemia sekä majakan kiehtovaa valokoneistoa, ja tämän vuoksi majakkaan pääsee vain valtuutettujen oppaiden kanssa. Kesästä riippuen noin juhannuksesta koulujen alkuun saakka Hailuodon paikallisoppaat järjestävät päivittäin opastettuja kierroksia majakkaan. Muina aikoina majakkavierailut järjestyvät ryhmille tilauksesta. Tiedustelut aukioloaikoina hotellin henkilökunnalta tai info@slowhotel.fi

Lautta on ilmainen kaikille, eikä sille voi varata paikkoja. Lauttamatka kestää noin 25 minuuttia. Matkailijat käyttävät oikeanpuoleista kaistaa, hälytysajoneuvoille sekä  etuajo-oikeusluvan omaaville ajoneuvoille on erilliset, merkityt kaistat. Lautta liikennöi aikataulun mukaisesti ympäri vuoden. Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin. Tapahtumien ja kesälomakauden aikana jonot voivat olla hetkellisesti pitkät. Lautta-aikataulut löydät täältä: https://www.finferries.fi/lauttaliikenne/lauttapaikat-ja-aikataulut/hailuoto.html