Vaattungin Kämppäkartano

Napapiirillä, luonnonkauniin kosken ja puhtaan luonnon äärellä kohoaa perinteikäs Vaattungin Kämppäkartano. Kuvauksellisessa pääpirtissä sijaitsevat tilausravintola ja kokoustilat, ja aivan pihapiirissä on rantasauna sekä lukuisia erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

Alueena Vaattunki virkistää ja rentouttaa yhtä aikaa. Pohjoisen erämaan oma rauha ja Vaattungin Kämppäkartanon yksilöllinen palvelu odottavat vieraitaan vain varttitunnin ajomatkan päässä Rovaniemen lentokentältä. Rovaniemen keskustaan matkustat autolla 20 minuutissa.

Vaattungin Kämppäkartano edustaa suomalaista tukkilaisromantiikkaa parhaimmillaan. Napapiirin retkeilyalueen reitit, kuohuva koski ja tilava rantasauna kutsuvat viettämään juuri niin rentouttavaa tai aktiivista lomaa kuin haluat. Vaattungissa voit järjestää monenlaisia tapahtumia niin pienille kuin isoillekin ryhmille.

Majoitus

Vaattungin Kämppäkartano tarjoaa majoitusta moneen eri tarpeeseen. Oli kyseessä sitten luonnonrauhaa etsivä perhe, luksusta kaipaava pariskunta tai tapahtumapaikkaa etsivä suurempi seurue, meillä on vaihtoehtoja kaikille. Lapin erämään tunnelmaa havittelevalle ei näin lähellä Rovaniemen keskustaa ole sopivampaa paikkaa.

Majoitusta Rovaniemellä Vaattungin Kämppäkartanossa
Häät Vaattungin Kämppäkartanolla

Juhlat ja häät

Suunnitteletpa sitten rentoja syntymäpäiviä tai juhlavia häitä suuremmalle vierasmäärälle, Vaattungin Kämppäkartano on mitä mainioin kohde iloisille kokoontumisille. Viihtyisä ravintola, ympäröivä luonto, tasokas rantasauna ja monipuoliset majoitusvaihtoehdot takaavat unohtumattoman elämyksen sekä juhlakalulle että kaikille vieraille. Osaava henkilökuntamme takaa sujuvat järjestelyt ja onnistuneen toteutuksen.

Ryhmäohjelmat

Villi Pohjolan ryhmäohjelmat ovat mainio tapa tehdä työhyvinvointipäivästä ikimuistoinen tai päättää ahkera kokouspäivä Vaattungin Kämppäkartanolla. Tarjoamme ryhmille sekä vauhdikkaampaa että rauhallisempaa tekemistä, mutta kaikkien näiden ydinajatuksena on yhdessä ajan viettäminen ja asioiden jakaminen tiiminne kesken.

Valitkaa juuri teille sopivin ohjelmapaketti ja ottakaa yhteyttä varauksen merkeissä!

Koskenlaskua Rovaniemellä

Kokoukset

Joskus toimistosta poistuminen luonnonrauhaan on juuri sitä, mitä työyhteisö tarvitsee. Rovaniemen ja lähialueen yrityksille Vaattungin Kämppäkartano on omiaan tarjoamaan ajatuksia virkistävän ja tiimihenkeä kehittävän päivän, ja myös kauempana sijaitsevien yritysten on syytä katsastaa tarjontamme – Vaattungin palvelut ja sijainti ovat ehdottomasti muutaman lisäkilometrin väärtejä.

Ravintola

Vaattungin Kämppäkartanon konstailemattoman näyttävä tilausravintola tarjoaa maittavaa ruokaa vieraillensa. Päärakennuksessa sijaitseva ravintola huokuu tukkilaisromantiikkaa, ja sen kaksi kaksi eri puolta suurempia ja pienempiä ryhmiä varten takaavat viihtyisät oltavat. Talvikaudella olemme auki päivittäin ja ryhmiä palvelemme ympäri vuoden.

Arctic Circle Wilderness Resort Restaurant
Sauna Vaattungin Kämppäkartanossa Rovaniemellä

Sauna

Ilta Vaattungin Kämppäkartanolla ei ole kokonainen ilman rentouttavaa saunomista tasokkaissa löylyissämme. Joen äärellä sijaitseva rantasaunamme palvelee suurempaakin seuruetta yhtäaikaisesti. Saunan yhteyteen on luonnollisesti varattavissa palju, ja teemme mielellämme myös saunajuomista tarjouksen!

Toimistosta pois luonnonrauhaan kaipaaville yrityksille ei Vaattungin Kämppäkartanoa sopivampaa kohdetta ole.
Haki tiiminne sitten kokouspäivää virkistävässä ympäristössä tai yhteistyötaitojenne kehittämistä ryhmäohjelmien merkeissä, vastaa Vaattungin Kämppäkartano tarpeisiinne.

Tervetuloa!

Villi Pohjola Oy:n siirryttyä pois Metsähallituksen alaisuudesta kaikki metsästys- ja kalastusluvat tulee selvittää suoraan Metsähallituksen kanssa.
Helpoiten tämä onnistuu osoitteessa www.eraluvat.fi, mikä toimii myös lupien verkkokauppana.

Hyvää jahtia!