Vaattungin Kämppäkartano

Juhlat ja häät

Vaattungin Kämppäkartano tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön keskellä Napapiirin runsasta luontoa niin häiden kuin muidenkin elämäntapahtumien juhlistamiseen. Järjestä häät, syntymäpäivät, merkkipäivä tai metsäretriitti ystäviesi ja perheesi kesken vaikka koko viikonlopuksi!

Kämppäkartanon ravintola Ruuhipirtti huokuu tukkilaisromantiikkaa, ja tila muuntuu monenlaiseen teemaan erilaisilla koristeluilla. Metsästä haetut varvut, männynkävyt ja vihreät kuusenoksat riittävät yksinkertaisen vaikuttavaan kattaukseen. Syvemmällä metsässä sijaitsee tunnelmallinen Jaarankotamme. Kotaan voi kattaa esimerkiksi loimulohi-illallisen tai vaikkapa alkupala- ja samppanjatarjoilun romanttisesti kynttilänvalossa porontaljoilla istuen. A-oikeuksilla varustettu ravintolamme takaa herkullisen ja sujuvan ruokailun juhlien yhteydessä.  

Vaattungin pihapiirissä on rantasauna paljuineen, joka on mahdollista varata omaan käyttöön. Onnistuneiden juhlien päätteeksi voitte myös majoittua Kämppäkartanon monissa majoitusvaihtoehdoissa, esimerkiksi ainutlaatuisissa Panorama Huteissa. 

Hääkattaus Vaattungin Kämppäkartanossa
Häät Vaattungin Kämppäkartanolla

Autamme teitä luomaan unelmienne hääpäivän Vaattungissa sisältäen tilat ruokailulle ja illanvietolle, catering-palvelut ja majoittumisen samalla alueella. Ympäröivä luonto jo itsessään tarjoaa upean rekvisiitan hääkuville, ja suosittelemme myös vihkimistilaisuuden järjestämistä Vaattungin kauniissa pihapiirissä.

Voimme luoda erilaisia paketteja monenlaisiin juhliin. Kämppäkartanon koko alue majoituksineen on mahdollista saada myös täysin yksityiseen käyttöön. Ole rohkeasti yhteydessä myyntipalveluumme, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti! Teemme mielellämme tarjouksen esimerkiksi myös hääkoristeluista,  hääkoordinaattorin palveluista ja erilaisista ohjelmista, kuten wellness-hoidoista. 

Juhlatilojen kapasiteetit ja hinnat

- Kämppäkartanon Ruuhipirtti (65 henkilöä): 250 € / 1–4 tuntia, 600 €  / Koko päivä 12.00–00.00
- Jaarankota (35 henkilöä): 200 € / 1–4 tuntia, 
- Lisäaika 50 €/tunti

Tilavuokra sisältää valkoiset pöytäliinat, perus servietit, paikan omat kynttilät, ajan koristelulle mahdollisuuksien mukaan joko edellisenä iltana tai samaisena aamuna. 

Pienille bändeille löytyy esiintymistila niin, että tilaa jää myös tanssilattialle ja ravintolassa on karaokelaitteet. Bändien AV-tekniikka on kuitenkin löydyttävä omasta takaa, sillä Kämppäkartanolla ei ole tähän tarvittavia varusteita. 

Catering-palvelut

Kämppäkartanon maalaisromanttisessa päärakennuksessa vietät unelmiesi häiden ruokailun. Olemme suunnitelleet paikan henkeen sopivan häämenun, mutta kuulemme mielellämme toiveenne ja laadimme juuri teidän näköisenne, herkullisen noutopöydän. Pienemmille seurueille on saatavana myös pöytiin tarjoiltavia gourmet-menuja. 

Tarjoilut tilataan Kämppäkartanolta, sillä A-oikeuksilla varustettuun ravintolaan ei lain mukaan ole sallittua tuoda omia juomia tai muualla valmistettuja ruokia (poikkeuksena leipomossa valmistettu hääkakku).

Kämppäkartanon Häämenu – 51 €/henkilö (lapset 1–3 vuotta veloituksetta)
Morsiusmalja
– Lasillinen talon kuohuviiniä / alkoholiton juoma

Alkuruokapöydässä
– Talon sienisalaattia
– Leipäjuustosalaattia yrttiöljyllä
– Graavikalaa ja lämminsavulohta
– Riistarieskarullia

Pääruokana
– Kämppäemännän poronkäristystä, kuohkeaa muusia, puolukkaa sekä suolakurkkua 

TAI

Paistettua lohta, perunamuusia ja kauden kasviksia

Jälkiruokapöydässä
– Tuorejuustokakkua sekä kahden sortin pikkuleipiä

Kermakakku +6 €/henkilö

Halutessanne olette tervetulleita tilaamaan haluamanne hääkakun suoraan leipomosta. Näin saatte juuri toiveidenne mukaisen kakun kruunaamaan herkullisen menun!
Asiakkaan oman kakun tarjoilumaksu on +2,50 €/henkilö.

Lisäksi tarjolla on vettä, mehua, kotikaljaa, saaristolaisleipää ja perunarieskaa sekä kahvia ja teetä.

Kaikki tarjottavat ovat laktoosittomia.

 

Sauna

Häiden epävirallisempaan osuuteen kuuluu tietysti sauna, ja Vaattungin pihapiiristä sellainen löytyy! Saunalla on viihtyisä tupa sekä iso, paljulla varustettu maisematerassi. Löylyihin mahtuu helposti 10 ihmistä kerrallaan, ja tupa toimii sekä pukuhuoneena että oleskelutilana. Saunalla on A-oikeudet, ja baarista on mahdollisuus ostaa saunalle juomaa mukaan. 

Hinnat:
- Sauna 1–15 henkeä 200 € / 3 tuntia 
- Sauna 16–30 henkeä 250 € / 3 tuntia
- Palju 300 € / 3 tuntia

Majoitus
– Yhteensä 37 majoitusvaihtoehtoa (87 vuodepaikkaa) kahdessa isossa talossa, neljässä huoneistossa ja 25 Panorama Hut -elämysmajassa.
– Varaamalla koko majoituskapasiteetin varmistatte koko alueen yksityiskäyttöönne.
– Koko kapasiteettimme ja hinnat ovat nähtävissä majoitussivuillamme.

Ohjelma

Tarjoamme erilaisia ohjelmapalveluja juhlien ja häiden yhteyteen. Näet koko ohjelmatarjontamme täältä. 

Morsiuspareille järjestämme esimerkiksi erilaisia hemmotteluhoitoja ja mahdollisuuden häämeikkiin ja -kampauksiin paikan päällä. 

Omaa ohjelmaa on mahdollista järjestää ilman erillismaksua.