Vaattungin Kämppäkartano

Polttarit

Vaattungin kämppäkartano on mainio paikka viettää hauskat ja toiminnalliset polttarit niin pienellä kuin vähän isommallakin porukalla! Yhdessä suunnittelemme teille ikimuistoiset polttarit omien toiveidenne mukaisesti. Kauttamme saatte koko paketin: kuljetukset, ryhmäohjelmat, ruokailut, saunan ja paljun, hemmotteluhoidot sekä majoitukset.

 

 Esimerkkiohjelma polttareille:

Päivä alkaa vauhdikkaasti koskenlaskun merkeissä Raudanjoella. Kämppäkartanon kohdalla rantaudumme, jossa lämmin rantasauna ja palju odottavat koskenlaskijoita. Saunan ja paljuilun yhteydessä pidetään hemmotteluhetki, jossa kosmetologin ohjauksessa tehdään rentouttavat kasvo- ja käsihoidot. 

Rentouttavan saunomisen jälkeen on aika siirtyä ravintolaan nauttimaan keittiön loihtimista herkuista. Illallisen menu sovitaan toiveidenne mukaisesti. Illallisen jälkeen ilta jatkuu Stella-mökissä, jossa majoitushuoneita on jopa 15 hengen porukalle. Mökin iso yhteinen oleskelutila sopii mainiosti rentoon illanviettoon.

Palvelut joista voitte koostaa haluamanne polttaripaketin: 

 

Ole yhteydessä myyntipalveluumme (myynti@villipohjola.fi tai +358 500788 888). Suunnittelemme mielellämme, millainen paketti olisi sopiva juuri teidän tarpeisiinne.