Varaus- ja peruutusehdot

Nämä ehdot ovat sitovia kun varaus on tehty ja vahvistettu kirjallisesti. Villi Pohjola Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Villi Pohjolan kaupalliset ehdot ovat Suomen lain mukaiset ja mahdolliset kiista-asiat tullaan käsittelemään Suomen lakien mukaisesti. 

MUUTOKSET:
Kaikki muutokset tulee ilmoittaa myynti@villipohjola.fi osoitteeseen kirjallisesti viitaten Villi Pohjola Oy:ltä saatuun varausnumeroon. Kaikki muutokset tulee tehdä kirjallisesti Suomen toimistoaikojen puitteissa. Villi Pohjola arvioi ja hyväksyy muutokset varaustilanteen ja kaupallisten ehtojen puitteissa.

PERUUTUKSET:
Peruutusehdot eri sesongeille ovat alla eriteltynä:
Talvisesonki (joulukuu–maaliskuu)
- Peruutus 31 päivää ennen saapumista, peruutusmaksu 25 € per varaus. Peruutusmaksu koskee kaikkia Villi Pohjolan verkkokaupassa varattuja ja maksettuja varauksia.
- Peruutukset 30–0 päivää ennen saapumista, peruutusmaksu on 100 % kokonaisummasta.
- Erityistapaukset: Ajankohdalle 14.12.–02.01. peruutusmaksut ovat 100 % kokonaissummasta. 
Kesä-syyssesonki (huhtikuu–marraskuu)
- Peruutus 8 päivää ennen saapumista, peruutusmaksu 25 € per varaus. Peruutusmaksu koskee kaikkia Villi Pohjolan verkkokaupassa varattuja ja maksettuja varauksia.
- Peruutus 7–0 päivää ennen saapumista, peruutusmaksu on 100 % kokonaissummasta

Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa myynti@villipohjola.fi osoitteeseen kirjallisesti viitaten Villi Pohjola Oy:ltä saatuun varausnumeroon. Peruutuskysely tulee tehdä kirjallisesti Suomen toimistoaikojen puitteissa. Villi Pohjola arvioi ja hyväksyy peruutukset kaupallisten ehtojen puitteissa.

RYHMÄT:
Ryhmävarausten hinnastoissa sekä varaus- ja peruutusehdoissa, otattehan yhteyttä myynti@villipohjola.fi.

Villi Pohjola Oy ei ole vastuussa välillisistä tai odottamattomista vahingoista  eikä ylitsepääsemättömien tai odottamattomien asioiden aiheuttamista vahingoista, joita se ei olisi pystynyt estämään. Villi Pohjola Oy ei vastaa asiakkaalle aiheutuneesta pettymyksestä, henkisestä tai psyykkisestä ahdingosta tai muusta epämukavuudesta.