Rovaniemi - Levi

Vuokraakelkka

Rovaniemi on aktiivisen moottorikelkkailijan unelmakaupunki. Villi Pohjolan kelkkaparkki sijaitsee Napapiirillä Nelostien varrella, mistä sinun ja ystäviesi on helppo suunnata yhtä lailla muutaman tunnin retkelle lähimaastoon kuin vauhdikkaalle koko viikonlopun reissulle.

Levin alue tarjoaa yhden Suomen parhaimmista kelkkareitistöistä, mistä löytyy satojen kilometrien verran ajettavaa. Kelkkaparkkimme sijaitsee Levin turisti-infon vieressä, aivan kylän keskustassa mistä on helppo lähteä parin tunnin pyörähdykselle tunturiin tai pidemmälle päiväreissulle.

Noin sadan kelkan valikoimaamme kuuluu sekä kaikille sopivia reittikelkkoja että ensisijaisesti syvänlumenajoon tarkoitettuja malleja. Kaikkien kelkkojen vuokrahintaan kuuluvat lämpimät ajovarusteet tarvittaessa, joten myös kelkkailua satunnaisemmin harrastavan on vaivatonta lähteä nauttimaan kattavasta kelkkareitistöstä.

Lynx Adventure LX 600 ACE

Adventure LX 600 ACE on väsymätön matkakumppani pilkkireissulle sekä koko perheen matkoille talven ihmemaahan. Se on kelkka täynnä suuria ominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta ajoretkestä elämyksen. Taloudellinen Rotax 600 ACE -nelitahtimoottori on retkikelkkojen ympäristäystävällisin voimanlähde – helppokäyttöinen ja pitkä toimintasäde. Ominaisuudet kuten sähköstartti, korkea tuulilasi ja yksiosainen kahdenistuttava penkki tarjoavat täydellistä matkustusmukavuutta jokaiselle ajoretkelle. Tähän kelkkaan voi kytkeä myös reen.

Helppo käyttää, ilo ajaa!

Lynx Boondocker 600 E-TEC

Lynx BoonDocker on urheilullisella jousituksella varustettu syvän lumen urheilukelkka, joka selviytyy haasteesta kun haasteesta. Tehokas 600 E-TEC -moottori vie kelkkaa rivakasti eteenpäin. Tämän moottorikelkan selässä nautit yhtä lailla umpihangesta kuin matkasta suosikkimaastoihisi. Irrotettavalla lisäpenkillä saadaan tarvittaessa myös matkustaja kyytiin. Kelkkaan on kätevästi vaihdettavissa myös kahdenistuttava penkki, jossa matkustajalle on reilu selkänoja ja käsikahvat. Lisäksi kelkassa on valmiit LinQ-kiinnikkeet esim. lisäpolttoainekannulle tai kovalle tavaralaatikolle.

Syvä lumi – täältä tullaan!

Lynx Xterrain 600R E-TEC

Täysin uusi Lynx Xterrain on tehty pitkiin seikkailuihin. Etenemiskykyisen kelkan jousitus ja ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa samalla kun varustelu ja tuulensuojaus vastaavat arktisten erämaiden tarjoamiin haasteisiin. Rotax 600R E-TEC -uutuusmoottorissa on viisi hevosvoimaa enemmän huipputehoa kuin edeltäjässään, mutta suurin muutos on moottorin parantunut kierrosherkkyys. Vaikka moottori reagoi kaasuun huomattavasti aiempaa terävämmin, on luokkansa paras polttoainetaloudellisuus säilynyt ennallaan. Optimaalinen painon keskittäminen on vakaan ajokokemuksen perusta. Kavennetun telatunnelin sekä kapean istuimen ja polttoainesäiliön ansiosta ajoasento on mukava ja kelkan selässä on helppo liikkua.

Tämä kelkka on 600-luokan uusi valtias!

Mikäli et löydä sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostitse info@vuokraakelkka.com.

  • Vuokrakohde rekisteröidään varatuksi, kun vuokrasumma on kokonaisuudessaan maksettu.
  • Vuokraajalla tulee olla virallinen ajokortti sekä luotto-/pankkikortti tai käteistä, josta veloitetaan kelkan omavastuu 1000€ vakuudeksi vuokrauksen ajaksi.
  • Yli 30 minuuttia myöhässä saapuvista palautuksista on vuokralleottaja velvollinen korvaamaan vuokralleantajalle 45€ / alkava tunti.
  • Jos asiakas tarvitsee vuokralleantajan apua maastoon (esimerkiksi irrottamaan kelkka lumesta, tarjoamaan ylimääräisiä kuljetuksia, noutamaan maastosta vahingoittuneen kelkan), on lisäpalvelun hinta 79€/tunti. Hinta sisältää huoltomiehen sekä tarpeen mukaan peräkärryllisen ajoneuvon tai huoltokelkan käytön että tarvittavat lisäpolttoaineet.

Jos käytössäsi on älypuhelin, kätevä tapa paikantaa itsensä on Metsähallituksen maksuton Retkikartta-palvelu, jossa näkyvät myös kelkkareitit.
Mene matkapuhelimesi selaimella osoitteeseen m.retkikartta.fi. Hae karttatason valinnoista näkymään moottorikelkkareitit ja urat.
Kelkkareitit eivät näy kaikkein suurimmissa mittakaavoissa. Zoomaamalla lähemmäs kelkkareitit tulevat näkyviin.

Kelkkailun suurin ongelma on lämpötalouden säätely hikoillessa kylmässä ulkoilmassa. Tämän vuoksi asianmukainen oma kerrospukeutuminen on erityisen tärkeää.
Meiltä käyttöön saatte ajohaalarit, saappaat, hanskat, kypärät ja alushuput. Suosittelemme piilolinssien käyttöä!