Villi Pohjola Levi

Tervetuloa Leville!

Villi Pohjola tarjoaa monipuolisia ulkoaktiviteetteja ja vuokraustoimintaa Levillä. Valikoimaamme kuuluvat moottorikelkkaohjelmat sekä aloitteleville että kokeneemmille kelkkailijoille, ja monet ohjelmistamme sopivat koko perheelle. Meiltä saat myös kelkka-, fatbike- ja lumikenkävuokraukset. Toimistomme sijaitsee Poron Portilla osoitteessa Tunturitie 2. Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen ohjelmiimme.


Ohjelmiemme minimiosallistujamäärä on kaksi aikuista.


 

Koe Levin monet mahdollisuudet! Lähde mukaan opastetuille safareillemme, moottorikelkkailusafarille Levin luontoon, lumikenkäilemään upeisiin maisemiin tai hyppää fatbiken selkään.  Villi Pohjolalta löydät parhaat aktiviteetit lomaasi.

Photo: Michael Mead

Villi Pohjolalta löydät laadukkaat vuokravälineet Levillä. Lähde omatoimisille seikkailuille ihailemaan Levin upeaa luontoa ja tuntureita. Vuokravälineemme tarjoavat myös loistavia mahdollisuuksia revontulien metsästämiseen. Meiltä löydät niin moottorikelkat, lumikengät kuin sähköavusteiset fatbiketkin. Autamme sinua mielellämme myös reittivalintojen kanssa!